Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за оглед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за оглед

Здравейте колеги нов съм тук но съм фен на марката отдавна .Моля колегите от пловдив за помощ и диагностициране на една алфа 166http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388863607136203&s link=7hoxpe за което ще си заплатя естествено мерси предварително на отзовалите се

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 17:37.

Comment

Мерси

ще ти бъда благодарен колега

Comment

мерси

Благодаря ти колега за усилията които си положил но все пак мисля да я погледна , та все още ми трябва човек които да и направи диагностика да видим защо и играят оборотите

Comment

Колега защо ще се занимаваш с диагностика щом като й играят оборотите.Щом като играят има нещо и то подлежи на ремонт но с диагностика с мобилен компютър на дали ще разбереш какво точно й има.Пазара е голям алфи бол ще има и други съветвам те да не правиш компромис с избора си.Изчакай премисли и ще излезне нещо читаво.Според мен компромис само с външния вид трябва да се прави и с окачването щото там нещата са ясни и се отремонтират лесно.

Поздрави,
          Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
          Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
            Колега защо ще се занимаваш с диагностика щом като й играят оборотите.Щом като играят има нещо и то подлежи на ремонт но с диагностика с мобилен компютър на дали ще разбереш какво точно й има.Пазара е голям алфи бол ще има и други съветвам те да не правиш компромис с избора си.Изчакай премисли и ще излезне нещо читаво.Според мен компромис само с външния вид трябва да се прави и с окачването щото там нещата са ясни и се отремонтират лесно.

Поздрави,
            и на моята и играят оборотите когато сипвам от колонка но сипя ли на черно всико се променя няма играене на обороти 3 пъти съм сипвал на ОМВ и 3-те пъти ми светна датчика за вода в филтъра
            Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

То за това искам диагностика да видя от какво е проблема адаптация ли иска на тпс или някой друг датчик а иначе си прав коли бол но все от някъде трябва да почна

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Иначе е ясно че ще има компромис от моя страна както и от продавача важното за мен е да я погледне човек който знае какво прави да си каже мнението а после аз си решавам дали да си сложа главата във торбата

Comment

Working...
              X